top of page
Emma & Sebastian
Guitar & Accordion

DUO COMO

IMG_9138-2.jpg

info & boeking:

Duo Como is een duo dat is ontstaan uit een hechte vriendschap dat al snel ontstond wanneer ze allebei begonnen aan hun eerste Bachelor klassieke muziek aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Wanneer het bleek dat ze uitblonken in hun samenspel, besloten ze samen een duo te vormen. 

Hun muzikale smaak treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritme's en zuiderse invloeden maar ook van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en nu. Ze spelen bekende en minder bekende werken van onder andere A. Piazzolla, J.S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski,

T. Gubitsch, etc.

De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het mooie Como-meer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is ook precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek, het plezier in hun spel en de warme sferen van zalige zomeravonden. 

IMG_9365.jpg

Douce Joie

IMG_9394_corrected.jpg

Duo Como slaat voor het eerst zijn vleugels uit met een eigen programma, Douce Joie. Een zoete vreugdevolle mix van lichte & elegante klassieke muziek, jazz en uitgesproken zuiderse ritmes. In dit programma vertolken Sebastian en Emma niet alleen originele werken, maar ook eigen arrangementen.

Deze twee muzikanten barsten van passie voor hun muziek en nemen je met een zachte zomerbries mee naar ritmische, vreugdevolle, speelse maar ook gevoelige sferen. Douce Joie is daardoor een kleurrijk programma waarmee Duo Como de zoete vreugde van warme zomeravonden en de liefde voor het spelen van muziek wil overbrengen op hun publiek.

Geniet!

bottom of page