top of page

Sat, Sep 16

|

Sint-Baafsplein

Duo Como - Gent Festival OdeGant

Op zaterdag 16 september dompelen we je weer onder in muziek uit alle uithoeken van de wereld tijdens OdeGand, de officieuze, feestelijke start van het culturele seizoen. Overdag kies je voor een van de avontuurlijke muziekroutes met drie verrassende concerten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duo Como - Gent Festival OdeGant
Duo Como - Gent Festival OdeGant

Tijd en locatie

Sep 16, 1:30 PM – 5:15 PM

Sint-Baafsplein, Sint-Baafsplein, 9000 Gent, België

Over het evenement

Op zaterdag 16 september dompelen we je weer onder in muziek uit alle uithoeken van de wereld tijdens OdeGand, de officieuze, feestelijke start van het culturele seizoen. Overdag kies je voor een van de avontuurlijke muziekroutes met drie verrassende concerten. Weense klassiek, een knallende Roemeense fanfare, Scandinavische folk, kolkende Balkanritmes of een Perzisch klankentapijt: je ontdekt er muziek waarvan je nog niet wist dat je ze mooi vond. Wat er ‘s avonds op het programma staat, houden we nog even achter de hand. In augustus maken we die verrassing bekend!

Kom genieten van Duo Como dat je tot ver buiten de traditionele muziekgrenzen voert met hun elegante klassieke muziek met een zuiderse toets. Sint-Baafsplein, 13:30 -14:00, 16:30 - 17:15

Deel dit evenement

bottom of page