top of page

Sat, Jul 17

|

Klarafestival Box

Duo Como Miniconcert Klarafestival

Tijdens Klarafestival Box spelen we telkens 7 intieme en gevarieerde mini-concerten, telkens een ander deel uit 'Douce Joie' ons zomers en kleurrijk programma.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duo Como Miniconcert Klarafestival
Duo Como Miniconcert Klarafestival

Tijd en locatie

Jul 17, 2021, 4:30 PM – 7:30 PM

Klarafestival Box, 1000 Brussels, Belgium

Over het evenement

De Klarafestival BOX is aan zijn vierde editie toe! De kleinste concertzaal ter wereld biedt plaats aan één piano, enkele muzikanten en maximaal drie toehoorders. Van 3 tot en met 18 juli kan je de Klarafestival BOX op verschillende locaties in Brussel ontdekken.

Jonge, opkomende muzikanten geven tijdens intieme mini-concerten gedurende 20 minuten het beste van zichzelf. De concerten zijn helemaal gratis, maar bezoekers moeten vooraf wel reserveren via de Klarafestivalwebsite. De Klarafestival BOX staat de eerste week op het Muntplein, verhuist in de tweede week naar Schaarbeek en staat de derde week in het Leopoldpark opgesteld. De concerten vinden dagelijks plaats in twee grote tijdsblokken: een eerste van 11u30 tot 14u50 en een tweede van 16u30 tot 19u50.

Nieuw aan deze editie is dat we zorgen voor een veilige concertbeleving in overeenstemming met de geldende coronamaatregelen. De Klarafestival BOX werd zo aangepast dat de afstandsregels - tussen de toeschouwers en de muzikanten zowel als tussen toeschouwers onderling - kunnen worden toegepast. Plexiglazen schermen, ontsmettende handgel en een grondige reiniging van de box tussen de concerten door maken het plaatje compleet!

Deel dit evenement

bottom of page